Autor: Informer.rs

03.10.2024.

12:58

Foto: Informer

Hronika

Nastavnici osnovne škole koju je pohađao poginuli Nemanja (18) objavili tužnu uspomenu: "Po ovome ćemo te pamtiti"

Smrt tinejdžera izazvala je šok kako u Banstolu gde je živeo sa roditeljima i bratom, tako i među njegovim školskim drugovima. Od Nemanje se prijatelji opraštaju na društvenim mrežama, a iz Osnovne škole "Branko Radičević" iz Maradika koju je Nemanja pohađao podelili su crtež koji je njihov nekadašnji đak napravio -  piše Blic.

"Po ovome ćemo te pamtiti"

Tinejdžer koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Inđije je očigledno bio veoma talentovan za crtanje i po tome će ga, između ostalog, njegovi nastavnici pamtiti.

- Pretužan dan… Jutros, oko 7 časova, na putu između Inđije i Banstola nastradao je naš bivši učenik Nemanja Š… Počivaj u miru… Na fotografiji je Nemanjin crtež jeseni iz 6. razreda… Ova jesen nije smela biti ovako tužna…- napisali su iz Osnovne škole "Branko Radičević" na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

Ispod objave koju su podelili zaposleni u školi nizali su se komentari pratilaca.

"Počivaj u miru, dete, neka te anđeli čuvaju."

"Duša mila..."

"Velika tuga! Nažalost, izgubili smo još jedno dete."

Povodom stravične nesreće oglasila se i Tehnička škola "Mihajlo Pupin" u Inđiji, koju je pohađao nastradali tinejdžer.

Informer

 

- Sa velikim žaljenjem saopštavamo da je učenik Tehničke škole „Mihajlo Pupin" N.Š. (18) izgubio život usled saobraćajne nesreće koja se dogodila rano jutros na putu Inđija - Novi Sad. Trenutno je u toku uviđaj od strane Policijske uprave Inđija i verujemo da ćemo više informacija imati uskoro - osvanulo je juče na sajtu škole.

U teškoj saobraćajnoj nesreći na putu između Novog Sada i Inđije u kojoj je povređeno 36 ljudi, život je izgubio Nemanja Š. (18) iz naselja Banstol u Mesnoj zajednici Maradik, on je upravljao automobilom koji se zakucao u autobus pun putnika sa probnom vozačkom dozvolom i kretao se u smeru Inđije.

"Sve se desilo dok smo se mimioilazili"

- Nije to bila nikakva nasilnička vožnja. Ne znam šta se tačno dogodilo. Sve se desilo dok smo se mimoilazili. Odjednom smo videli automobil kako skreće u našu traku. Vozač je probao da ga izbegne, skrenuo je naglo desno ali nije uspeo da izbegne direktan sudar sa, kako smo kasnije saznali, momkom koji je upravljao automobilom - ispričao je za "Blic" jedan od putnika u autobusu.

Meštani Banstola za nesreću su saznali iz medija. Veoma su potreseni što je tinejdžer iz njihovog mesta smrtno stradao.

- Oni su fina porodica, a Nemanju znamo kao dobro dete. Šokirani smo - ispričao je jedan od meštana za "Blic".