08.10.2024.

16:05

Foto: printscreen/Avaz

Hronika

Šest godina zatvora za razbojništvo: Sa replikom pištolja u Zemunu opljačkao lokal

Sumnja se da je on pre 11 godina u Zemunu zajedno sa tada maloletnim D.O., prema kome je postupak razdvojen, pretnjom radnici u lokalu da će je ubiti oduzeo gotov novac u iznosu od oko 2.000,00 dinara. 

- To je uradio dok je, kako se sumnja maloletni D.O. pazio da neko ne naiđe, okrivljeni C.K., prišao kiosku izvadio repliku pištolja, uperio je kroz prozorčić, zahtevao od oštećene da mu preda novac, a nakon što mu je ona odgovorila da nema para, ponovo joj se obratio vičući: „Nemoj da se zajebavaš sa mnom, da ti ne bi jebao mater, daj pare, daj cigare“, nakon čega je oštećena predala novac u sitnim apoenima u ukupnom iznosu od oko 2.000,00 dinara - rekao je izvor Informera.

Informer

 

Osumnjičeni C.K. je, uzeo novac, za to vreme je maloletni D.O. došao iza kioska i hteo da uđe na vrata koja je oštećena zaključala.

- Maloletnik se potom vratio C.K. mu je rekao: "Daj ranac i pakuj cigarete“, na šta je oštećena odgovorila da nema cigarete, te su se nakon uzimanja novca i nekoliko čokoladica sa pulta, zajedno udaljili sa lica mesta - rekao je naš sagovornik.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da okrivljenog oglasi krivim i da ga osudi na kaznu zatvora u trajanju od 6 godina i 2 meseca.