10.10.2024.

10:37

Foto: Informer

Hronika

Nastavlja se suđenje Zoranu Marjanoviću! Svedoče tri žene, a pričaće o ovome

Ponovljeno suđenje Marjanoviću trebalo je da se održi 5.septembra, ali je ono odloženo za danas zbog nedolaska njegovih branioca koji imaju ročište u Specijanom sudu u Beogradu.

Inače, očekuje se da na pretresu budu saslušani svedoci - kuma Marjanovića Vera Vukomanović, Jelenina tetka Ljubica Marković i sestra od strica Teodora Krsmanović, koja se nije pojavila prošli put.

Sve tri su inače svedočile i u prvom suđenju nakon kojeg je Zoran Marjanović prvostepeno osuđen na 40 godina zatvora da ubistvo supruge, ali je ta presuda ukinuta i naloženo ponovno suđenje.

Informer

Kuma Vera je tada izjavila da je tog 2. aprila došla kod Marjanovića, da su Zoran, Jelena i njihova ćerka Jana izašli, a da je ona htela je da pomogne Zoranovoj majci Zorici oko žuljeva.

Zbog toga je zvala Jelenu da pita gde su makazice i ona joj je rekla da su u spavaćoj sobi. Posle je videla da je taj poziv bio u 16.42 časa. Navela je da je potom došao Vladimir, Zoranov otac, koji je rekao da ga je zvao Zoran i javio da je Jeca nestala, pa su on i sin Miloš otišli na nasip da je traže.

Informer

Tetka Ljubica ranije je svedočila da Jelena nikada ništa loše nije rekla protiv Zorana, ali da se žalila na ponašanje kume Vere i Vladimira Marjanovića i da joj je rekla da bi bila najsrećnija da se ona i Zoran odsele i žive sami. Kazala je i da je njena sestra, a Jelenina majka verovala da njih dvoje imaju veze sa ubistvom Jelene. Takođe je tada navela da joj je mala Jana rekla: "Bako, mama je nestala u travi.

Informer

Sestra Teodora je između ostalog ranije izjavila da je Jelena mnogo volela Zorana i da nije dozvoljavala da joj bilo ko šta loše kaže o njemu.

Kada bi je neki put oslovio sa "tetka", Jelena bi se ljutnula, ali bi je brzo prošlo.

Da podsetimo, Jelena Marjanović, inače pevačica Granda, ubijena je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki, a njeno telo pronađeno je u kanalu dan kasnije.