Autor: Informer.rs

11.10.2024.

10:33

Foto: Marko Đoković/Miloš Rafailović/Shutterstock

Hronika

Evo kolika kazna preti vozaču traktora iz Kraljeva! Jedan čovek nastradao, vozilo nije bilo propisno obeleženo! (VIDEO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Кraljevu uhapsili su A. D. (34) iz Кraljeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Traktorista A. D. (34) iz Kraljeva uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Prema odredbi zakona, njemu preti kazna od dve do dvanaest godina.

Da podsetimo, na državnom putu Кraljevo - Čačak, u Miločaju kod Кraljeva, preksinoć oko 22 časa, dogodila se saobraćajna nesreća kada je četrdesetosmogodišnji vozač „bmw“, udario u priključno vozilo traktora kojim je upravljao A. D., a koje nije bio propisno obeleženo.

Vozač „bmw“ je od zadobijenih povreda preminuo u kraljevačkoj bolnici, tridesettrogodišnja putnica u automobilu zadobila je teške telesne povrede, dok je vozač traktora lakše povređen.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Кraljevu.

Kako smo ranije pisali, prema rečima očevidaca do saobraćajne nesreće je došlo kada je automobil u kome su se nalazili muškarac i žena podleteo pod traktor.

- Vozač BMW-a je najverovatnije usled brze vožnje izgubio kontrolu nad volanom i podleteo je pod traktor. Od siline udara prevrnuo je traktor, a BMW je skoro prepolovljen. Vozač automobila je nastradao, a žena koja je bila na mestu suvozača u BMW-u teško je povređena - kaže jedan od očevidaca.

Vozač traktora je u ovoj saobraćajnoj nesreći zadobio lakše telesne povrede.

Daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti koje su dovele do nesreće.