Autor: Informer.rs

11.10.2024.

16:52

Foto: Foto: Facebook

Hronika

Evo šta otac Danke Ilić čeka! Miloš za Informer govorio o hapšenju dvojice muškaraca, pa se osvrnuo na optužnicu: "Taj snimak je došao do policije!"

Miloš je rekao da je upoznat sa tim. Međutim, kako kaže, njih dvojicu nisu prijavili ni on, ni neko od članova porodice Ilić.

Na naše pitanje da li je istina da su dobijali pretnje Miloš je za Informer izjavio:

- Jeste, dobili smo pretnje putem Tik Toka. Taj snimak je došao do policije, ja nisam ni morao da reagujem, a i nemam potrebe za tim, ne želim da se bavim time uopšte, jer je reč o velikim glupostima.

Kako kaže, čuo je da su pretili njegovoj porodici preko lajv uključenja na TikToku i da su govorili neke gluposti, spominjući dvogodišnju Danku.

U toku razgovora, osvrnuli smo se i na informaciju da je 24.septembra podignuta optužnica protiv osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, kojom tužilaštvo tereti Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića za teško ubistvo u saizvršilaštvu, ali i Dejanovog oca Radoslava Dragijevića za neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca i pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

- Optužnica je podignuta, sad samo čekamo sud - kratko je zaključio Miloš.

Podsetimo, Boranin Dušan Savić uhapšen je 9. oktobra zbog pokušaja izazivanja panike i nereda putem društvenih mreža, a pored njega uhapšena je još jedna osoba koja je preko iste medijske platforme upućivala direktne pretnje roditeljima male Danke Ilić.

Slučaj vodi Osnovno javno tužilaštvo u Boru.