13.10.2024.

14:36

Foto: Društvene mreže/Instagram

Hronika

Trudna verenica ubijenog "škaljarca"! Bivša devojka Gorana Vlaovića našla sreću posle dve godine tuge!

Mankenka je na društvenim mrežama objavila fotografiju u kojem pozira trudna, obučena u kupaći kostim, a mnogi joj čestitaju što je u blagoslovenom stanju. Nije poznato ko je otac njenog deteta, a sama Dragana nije dala saglasnost da objavimo njenu fotografiju.

Crnogorski državljanin iz Herceg Novog, Goran Vlaović, ubijen je 25. avgusta 2022. godine, ispred noćnog kluba na plaži u Zrćama, na ostrvu Pag, a zbog njegovog ubistva Županijski sud u Zadru osudio je Duška Tanaskovića iz Kragujevca na 19 godina zatvora.

Informer

Dragana Banić je bile dve i po godine u vezi sa Vlaovićem

Banićeva je sa Vlaovićem bila u vezi dve i po godine, pričalo se da su i vereni, a živeli u Beogradu, da bi potom otišli u Hrvatsku. Dragana je rodom iz Benkovca, a proslavila se u rijalitiju "Parovi", nakon čega je snimala spotove za pesme Raste, Tropiko benda i mnogih drugih. 

Posle ubistva, manekenka je na sahrani svog verenika, koji je pokopan na Novom Bežanijskom groblju u Beogradu. Iako je sahranjen u skupocenoj grobnici od skoro milion dinara, uz velike mere bezbednosti, na grobu dugo nije bilo Vlaovićeve slike. 

Informer

Duško Tanasković je osuđen na 19 godina zatvora

Misica je pred hrvatskim istražnim organima dala iskaz o ubistvu partnera.

Banićeva se proslavila u rijalitiju "Parovi", nakon čega je snimala spotove za pesme Raste, Tropiko benda, Nenada Jovanovića i mnogih drugih.