15.10.2024.

10:48

Foto: Foto: Shutterstock, Društvene mreže

Hronika

Lepa Tamara poginula u Njujorku! Ovo je Crnogorac koji je nastradao sa njom na motoru (FOTO)

U udesu je život izgubila i Tamara Lapadatović iz Niša, a prema saopštenju policije, njih dvoje su bili zajedno na motoru.

Njegovi prijatelji su pokrenuli akciju prikupljanja novca za transport tela iz SAD u Crnu Goru.

"Aleksandar je mnogima bio ne samo drag prijatelj, već i pozitivna duša koja je donosila radost i osmehe svima koje je sreo. Njegova dobrota, toplina i smeh će duboko nedostajati. U ovom neverovatno teškom vremenu, želimo da odamo počast Aleksandru i da podržimo njegovu porodicu dok se suočavaju sa ovim nezamislivim gubitkom. Prikupljamo sredstva da pomognemo u pokrivanju troškova transporta Aleksandrovih posmrtnih ostataka iz SAD u Crnu Goru i da pružimo pomoć njegovoj porodici u ovom srceparajućem trenutku" navode u saopštenju Aleksandrovi  prijatelji.

Informer

Podsetimo, tridesetpetogodišnja devojka, poreklom iz Niša, se u nedelju rano ujutru vozila motorom sa svojim dečkom (32) kroz Aper Ist Sajd. Prema saopštenju policije njihov motor udario je u automobil u blizini 3. avenije na Menhetnu.

Motor je bio smrskan, a svuda okolo bili su rasuti komadići stakla.

Hitna pomoć je odmah došla na mesto nesreće, ali su samo mogli da konstatuju njihovu smrt.

Informer

Tamara Lapadatović se u Njujork doselila 2017. godine. Ljudi koji su je poznavali opisali su je kao osobu koja donosi radost svima oko sebe. Kako kažu sa svim životnim problemima borila se osmehom i dobrotom.

Njeni prijatelji pokrenuli akciju za prikupljanje novca za transport njenog tela iz SAD u Srbiju, kako bi pomogli njenim roditeljima da se poslednji put oproste od nje i isprate je na večni počinak, objavio je Serbian times.