15.10.2024.

22:32

Foto: printscreen instagram

Hronika

Filip i Vukašin ubijeni zbog osvete za likvidaciju muža lepe blogerke? Detalji jezivog zločina u Crnoj Gori!

Marjanović i Gošović vodili su se kao nestali od 2019. godine kada su se iz Srbije uputili u Crnu Goru. Sada je u Crnoj Gori podneta krivična prijava protiv četvorice "škaljaraca" - Stefana Đukića, Emila Tucovića, Milana Brajovića i Gorana Milašinovića. Kako se navodi u saopštenju nadležnog tužilaštva, osumnjičeni su iz bezobzirne osvete, zbog ubistva Z. N. pripadnika svoje kriminalne grupe, lišili života dvojicu državljana Srbije. 

Informer

Informer

Stefan Đukić Mandić se nalazi u zatvoru u Ukrajini

Zijad Nurković, kako su ranije pisali crnogorski mediji bio je kum i čovek od poverenja Alanu Kožaru, koji je kao vođa barske grupe usko sarađivao sa kotorskim klanom. Nurković je likvidiran u aprilu 2019. kada mu je nepoznati egzekutor prišao sa suvozačeve strane i ispalio kišu metaka u njega. 

- "Škaljarac" je sutradan preminuo od zadobijenih povreda u španskoj bolnici, a napadači do danas nisu zvanično otrkicevi ni procesuirani. Blogerka Vasilisa nije povređena prilikom likvidacije iako se nalazila u džipu, kao i njihovo dete.

Zijad Nurković je kasnije sahranjen u Crnoj Gori, a njegova supruga ga često pominje u svoj objavama na Instragramu, pogotovo na godišnjicu.

I Zijadov kum Alan Kožar je ubijen u julu sledeće godine na grčkom Krfu. Kožar je ubijen zajedno sa Damirom Hodžićem dok su dolazili sa plaže ispred velelepne vile koju su iznajmljivali. Nedavno, kako je Kurir već pisao, podignuta je optužnica protiv "kavčana", tačnije Veljka Belivuka i odbeglog Radoja Zvicera. Škaljarski klan te 2020. godine pretrpeo je veliki udarac jer su u januaru te godine u Atini, ubijeni jedan od vođa kotorskog klana Igor Dedović i Stevan Stamatović.