16.10.2024.

11:14

Foto: Miloš Rafailović

Hronika

Počinje suđenje za jezivi zločin u Novom Sadu! Beskućnik ubio prijatelja sa čak 31 ubodom nožem

Optuženi ubica, kome se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo, 20. novembra prošle godine je ušao u policijsku stanicu noseći krvavi nož i ispričao da je ubio prijatelja Nikolu Nađa.

Kako smo izveštavali nakon zločina Bogoljub, koji je bio pijan je hladnokrvno ispričao šta je uradio i odveo policajce u napuštenu kuću kod Higijenskog zavoda u Novom Sadu u kojoj je presudio prijatelju. 

- On je odveo policajce do leša, a policajci i forenzičari su tokom uviđaja izbrojali ukupno 31 rana od noža po Nikolinom telu, od čega je 18 uboda bilo u srce i taj deo grudi, deset ubodnih rana je bilo na leđima, a imao je povrede i na nogama. Zločinu je prethodila svađa - kazao je naš izvor blizak istrazi.

Informer

Poznanici ubice i žrtve su nam nakn zločina ispričali da su se njih dvojica često opijali ispred jedne prodavnice, a onda bi se obavezno posvađali i potukli.

Bogoljub je, inače, bio u jednoj emisiji gde je pričao o sebi i kako je odlučio da napusti "normalan" život i da postane beskućnik. Kazao je da je odrastao u hraniteljskoj porodici, ali da je onda otišao kod oca u Nemačku, gde je bio dvadesetak godina. Nakon očeve smrti, 2019. godine, vratio se u Srbiju, i otad je na ulici.

On je ispričao i da je po zanimanju kuvar i da ima dvadesetak godina radnog staža u Nemačkoj. Po dolasku u Srbiju zaposlio se u jednom motelu, gde je dobio besplatan smeštaj i platu od 1.000 evra. Međutim, čim je dobio prvu platu, potrošio ju je na provod i alkohol i nikada se više nije vratio na posao, nastavivši da živi kao beskućnik.

U Nemačkoj je bio oženjen i ima ćerku iz tog braka, ali Bogoljub kaže da nije u kontaktu s njom jer, navodno, neće da je opterećuje svojim problemima.

Kako mu se na teret stavlja teško ubistvo Bogoljub F. bi mogao da bude osuđen i na doživotnu robiju.