16.10.2024.

12:31

Foto: EPA/Boris Pajović

Hronika

Oglasila se policija povodom pucnjave na Cetinju! Posle svađe pucao, na sreću promašio

Kako prenose mediji Milan Kaluđerović, sa Cetinja, označen je kao pripadnik  "škaljarskog klana".

Iz policije su saopštili da je juče na Cetinju oko 18:45 časova došlo do upotrebe vatrenog oružja u odnosu na koji događaj su policijski službenici Odeljenja bezbednosti Cetinje lišili slobode lice M.K.(35) zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija, na štetu jednog lica, saopšteno je iz Uprave policije.

- Naime, dok su se nalazili ispred jednog ugostiteljskog objekta na Cetinju, M.K. je, kako se sumnja, upotrebio vatreno oružje na štetu jednog lica i to na način što je nakon verbalnog sukoba sa oštećenim, u njegovom, kao i u drugom pravcu ispalio više hitaca- kažu u policiji. 

Nakon pucnjave Kaluđerović je pobegao, ali je ubrzo pronađen i uhapšen.

Na sreću u ovoj pucnjavi nije bilo povređenih, i jedino je stradao deo inventara u ugostiteljskom objektu u kome je došlo do sukoba. 

Inače kako smo već pisali Milan Kaluđerović je brat nedavno ubijenog Petra Kaluđerovića koji je likvidiran u junu kada je aktivirana ekspozivna naprava u Cetinju. Sa njim je tada stradao i Cetinjanin Dragan Roganović.  

Informer

Podsetimo likvidaciju na Cetinju izvršio je profesionalac koji je postavio eksploziv na drvo u blizini mesta gde su "škaljarci" parkirali svoj blinidrani "mercedes" kada su izašli iz vozila naprava je detonirana i oni su na mestu ostali mrtvi dok su još tri osobe povređene.  

Nakon tog zločina iz Uprave policije saopšteno je da je osumnjičen Cetinjanin Nikola Drecun.