17.10.2024.

09:56

Foto: Foto: D.K

Hronika

Nepokretnom roditelju smrskala lobanju: U ovoj zgradi ćerka je ubila oca

Kako je Informer ranije izveštavao, telo je pronađeno juče ujutru u Ulici Pariske komune 21 u stanu broj 7 u niškoj opštini Medijana.

U razgovoru sa komšijama saznajemo da je nsrećni čovek bio zdravstveni radnik i daje u toj zgradi živeo pola veka.

- Ovde je kupio stan pre pedesetak godina. Dugo je radio kao medicinar na Bliskom Istoku. Oženio se i dobio kćer. Žena mu je umrla pre petnaestak godina, a ćerka mu se udala. Dobila je ćerku ali je napustila supruga i vratila se kod oca da živi - priča jedan od komšija i dodaje da njena ćerka nije živela sa njima.

Informer

Prema njegovim rečima ubijeni medicinar bio je dominantna osoba u odnosu sa ljudima. 

- Verujem da je takav bio i u porodici što se odrazilo na njegovu ćerku. Iz njihovog stana stalno se čula svađa, ćerka se psihički razbolela, stalno je lečena u Gornjoj Toponici. Dok je on bio dobro, brinuo se o njenom lečenju, ali je dobio karcinom kože... operisan je ali nije bio dobro - objašnjava komšija i dodaje:

- Kako mu se bolest pogoršavala tako u i stvari u njihovom stanu bile gore. O njoj niko nije imao da brine, te je zapostavljenoi njeno lečenje. Ne znam šta se desilo, čuo sam da mu je nečim razbila glavu i da je telo našla patronažna sestra - rekao je ovaj Nišlija i dodao da je juče je bila policija, međutim oni nisu hteli da daju nikakve informacije.  

Informer

Policija osnovano sumnja da je izvršilac ćerka pokojnika, D.M., i ona se tereti za krivično delo teško ubistvo, a dalje postupanje preuzeće tužilaštvo