17.10.2024.

11:53

Foto: Printskrin

Hronika

Osuđen nasilnik koji je nasred ulice pretukao deku! Iz bizarnog razloga napao starca, branili ga slučajni prolaznici! (VIDEO)

„Osumnjičeni V.S.(36) je dana 16.10.2024. godine saslušan pred javnim tužiocem Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu kojom prilikom je izrazio kajanje i priznao je da je dana 14.10.2024. godine u Bulevaru kralja Aleksandra vršenjem nasilja prema oštećenom S.M. (78), nanevši mu laku telesnu povredu, značajno ugrozio spokojstvo građana i teže remetio javni red i mir, čime je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje“, saopšteno je iz tužilaštva.

Nakon saslušanja Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je sa osumnjičenim zaključilo sporazum o priznanju krivičnog dela i to na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine koja se neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku od četiri godine ne izvrši krivično delo.

Podsetimo, pre dva dana javnost u Srbiji ostala je zgrožena stravičnim snimkom nasilja na kome se vidi mlađi muškarac koji izlazi iz automobila i udara starijeg čoveka u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu. 

Jedna devojka za koju se ispostavilo da je studentkinja prva je pritekla u pomoć deki, koji je od udarca završio na betonu i odmah oterala nasilnika od njega, ona je za medije ispričala da se nije dvoumila da li će da pomoći napadnutom starcu, već je istog trenutka stala u njegovu zaštitu.