18.10.2024.

08:55

Foto: Zoran Sinko/Aleksandar Jovanović Cile/Društvene mreže

Hronika

"Otac mi je govorio da sam psihopata"! Dečak ubica šokirao na suđenju svojim roditeljima!

Želeo sam da svi misle o meni da sam psihopata i tako sam se ponašao. Hteo sam da me se plaše i u isto vreme da me poštuju, da zaziru od mene! Kada sam imao slobodno vreme, uvek sam igrao "Valorant", a u njoj sam ubijao sve redom!

Ovo je kako smo nezvanično saznali izjavio dečak ubica, koji je potvrdio i da se za masakr koji je počinio spremao nekoliko nedelja, pre nego što je 1.maja uzeo očeve pištolje i stavio u svoj ranac, da bi 3. maja 2023. godine ušetao u školu koju je pohađao i ubio devet učenika i radnika obezbeđenja. 

- Odgovarajući na pitanja izjavio je da se osećao neprihvaćeno od svojih vršnjaka, kao i da je moguće da je želeo kod njih da izazove strah - otkrio nam je izvor. 

Podsetimo nakon masakra koji je počinio Kosta je odložio pištolje i pozvao policiju, a na pitanje zašto je to učinio, odgovorio je "ja sam psihopata", a kada su ga u sudu pitali zašto je doložio pištolje objasnio je da nije želeo da ga policajci ubiju.

Informer

Tokom ispitivanja i njegovog odgovora da je želeo da svi misle da je psihopata upitan je i da li mu je neko nekada to rekao, a on je nakratko zaćutao da bi odgovorio: " Otac mi je govorio da sam psihopata!"

Dečak ubica je juče završio sa svojim svedočenjem u procesu protiv roditelja. On je u zgradu Specijalnog suda iz bolnice u kojoj je smešten nakon zločina dovođen dva puta. Prvi put je u sudu bio 8. oktobra kada je između ostalog rekao da ga je majka pritiskala da bude najbolji i da ne bi ubijao da njegov otac nije imao oružje.

Tokom svog svedočenja on je odgovorao na pitanja tužioca, suda, ali i roditelja svojih žrtava, a na pitanja jedne majke zašto joj je ubio sina odgovorio je:" Ne znam."