18.10.2024.

19:10

Foto: Foto: Miloš Rafailović/Tanjug

Hronika

Šokantno otkriće: Džonijeva supruga bila devojka Mitića, ubijenog u klanici u Ritopeku?!

Prema pisanju "Novosti", ona je ranije navodno bila devojka Nikole Mitića (33), jedne od žrtava kriminalne grupe Veljka Belivuka!

Poznato je da su Belivuk i Vušović tesno sarađivali u kriminalnim poslovima pod dirigentskom palicom Radoja Zvicera, odbeglog vođe "kavačkog klana".

Nikola Mitić je nestao 10. avgusta 2020. Krenuo je da se nađe sa sestrom, ali  ga je ona uzalud čekala. Njegova fotografija prvi put se pojavila u javnosti nekoliko dana kasnije, jer je porodica pokušavala da ga pronađe, misleći da je nestao.

Ono što tada nisu znali je da je Mitić već četvrta žrtva koljačkog klana Belivuka i Marka Miljkovića. Mitić je, kako se ispostavilo, Belivukovom "škodom" prebačen najpre u restoran na Partizanovom stadionu, koji su pripadnici klana zvali "Baza", i tu je brutalno mučen.

To je zabeleženo na fotografijama, nastalim sa snimka interne kamere, na kojima se vidi Mitić kako isprebijan sedi na kauču. Osim njega, tu su i Belivuk, kao i svedoci saradnici Srđan Lalić i Bojan Hrvatin, koji se naginje nad pretučenim Mitićem.

Informer

Mučenje Mitića u "Bazi" na stadionu Partizana

Belivuk i Miljković sumnjali su da ih Mitić prati, a iz presretnute komunikacije sa kriptovane Skaj aplikacije moglo se videti da je on to i priznao posle mučenja, navodeći da je radio zajedno sa Lazarom Vukićevićem, kog je klan likvidirao dva meseca kasnije.

Posle mučenja u "Bazi", prebacili su ga u Ritopek, gde su mu isekli prst, udavili ga i zaklali, pa telo samleli u mašini za mlevenje mesa i bacili u Dunav.

Krvnici su nakon zločina razmenjivali poruke Skaja, verujući da policija ne može da presretne ovu komunikaciju. Kada su Mitića oteli, Belivuk je čestitao svima koji su učestvovali u "akciji": "Svaka čast svima!"