22.10.2024.

08:35

Foto: Shutterstock

Hronika

Očuh iz pakla priznao krivicu! Dečaku (5) pekao ruke i noge na ringli, lomio kosti, a ovoliko će robijati

Kako su mediji izveštavali I.A. je uhapšen nakon što je dečak (5) u bolnicu primljen u podlivima i sa modricama i opekotinama. Nakon hapšenja, I.A. je smešten u psihijatrijsku ustanovu Dr "Laza Lazarević" i tamo je urađeno psihijatrisko veštačenje.

Istragom je utvrđeno da je I.A. svog pastorka tukao zbog čega je mališan plakao, a onda bi upravo zbog plača usledilo još brutalnije iživljavanje nad nesrećnim detetom. 

- On je pastorka tukao brutalno i nakon batina je znao da ga drži u ćošku po 20 sati. Mališan je imao jezive povrede, on je njemu čak gurao i tuš u usta da ga ućutka - otkrio je za medije izvor iz istrage.

Sve to je gledao i njegov sin koga bi onda naterao da uključi ringlu.

- On je sina terao da pali ringlu i gleda dok on peče ruke i noge svom pastorku - rekao je naš sagovornik.

Informer

Sumnja se da je I.A. dečaka brutalno tukao, a povrede koje je mališan bile su takve da su doktori na Institutu za majku i dete obajsnili da ne bi preživeo da je stigao dan kasnije. 

- Mališan je imao jezive povrede po glavi i telu. Frakture rebara, otiske cipela po telu. Opekotine po dlanovima i stopalima. Dečak je bio u toliko lošem stanju da su svi bili zabrinuti da li će preživeti - objasnio je izvor.