22.10.2024.

11:11

Foto: Video Printscreen

Hronika

Pijani vozač iz "audija" nije bio sam u autu! Udario dete, sa njim bili mladić i tinejdžerka: Svi pobegli sa mesta nesreće!

Kako je Informer ranije objavio, saobraćajna nezgoda se dogodila sinoć oko 20.30 sati na uglu ulica Dušana Vukasovića i Jurija Gagarina. 

- Sumnja se da se najpre dogodio sudar automobila marke"škoda" i "audija A3" kojim je upravljao Miladin M, a koji je, kako se pretpostavlja prošao na crveno svetlo. Nakon udarca on je izleteo sa puta i na razdelnom ostrvu, između dva pešačka prelaza, udario dečaka koji je tu stajao - objašnjava izvor Informera i dodaje: 

- Dečak je ostao teško povređen da leži na asfaltu dok je vozač Miladin M. zajedno sa suvozačem (22) i putnicom (17) peške pobegao sa mesta ove jezive nezgode - rekao je naš sagovornik. 

Prema njegovim rečima ubrzo je obaveštena hitna pomoć i policija. 

- Hitna pomoć je dečaka sa teškim telesnim povredama prevezla u Urgentni centar, dok je policija odmah krenula u potragu za vozačem "audija" . U potragu je odmah uključena i Interventna jedinica 92. Odbeglog vozača, suvozača i putnicu policija je pronašla nedaleko od mesta nezgode - rekao je naš sagovornik. 

Kako je naveo naš sagovornik, vozaču je rađen alko test koji je pokazao da je Miladin, vozač koji je izazvao nesreću imao 1,33 promila alkohola u organizmu, a to je potvrdio i MUP u saopštenju.  

Nakon toga vozač i suvozač "audija" su uhapšeni i njima je određeno zadržavanje do 48 sati u okviru kojih će biti saslušani u tužilaštvu. 

Prema takođe nezvaničnim informacijama dečak je zadobio teške telesne povrede opasne po život. U Urgentnom centru njemu su konstatovane izuzetno teške povrede glave i lekari se bore za njegov život.