23.10.2024.

08:49

Foto: printscreen

Hronika

"I ove noći pitam se gde si moj anđele?" Potresna poruka oca ubijene studentkinje, ubica i dalje na slobodi

- I ove noći pitam se gde si moj anđele? Spavaš li ili ne... Ja opet mislim na tebe i molim nebo da te pošalje u moje sne, jer samo tamo mogu videti te. Dođi mi kćeri mila u sne, kad noć proguta dan, stavi tvoju ruku na ovaj umorni dlan. Pogledaj ove tužne uplakane oči koje te sanjaju svake noći. Prva si mi misao kad ustanem, a zadnja kad ležem. Ja živim od snova, jer ti si tamo kćeri moja - napisao je Ivanin otac.

Studentkinju Ivanu Krivokapić (26) mrtvu u stanu koji je iznajmljivala na Zvezdari, 24. decembra 2022. godine, pronašla su njena braća. Oni su tog dana došli kod nje jer im se nije javljala na telefon. Razvalili su vrata stana i zatekli je mrtvu na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze.

Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice. Sa vrata su joj pokidana dva lančića, koja su ostavljena na komodi, a pored je pronađen mobilni telefon sa maskom kao i kožni rokovnik.

Kako je utvrđeno, Ivanu je ubica udavio golim rukama, a zatim zaključao stan i poneo ključ sa sobom. Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je za zločin osumnjičen Jetmir Gočaj, mladić iz Crne Gore sa kojim je Ivana navodno bila u vezi.

Informer

Jetmir Gočaj je aktivno na društvenim mrežama objavljivao fotografije sa ubijenom studentkinjom, uz srceparajuće poruke opraštanja. Gočaj je sve vreme glumio da je tužan, kao i da pati, sve dok policija nije rasvetlila slučaj. Osumnjičeni Gočaj se još uvek nalazi u bekstvu.

Ivanin ubica je, za sada, uspeo izmaći pravdi, uprkos međunarodnoj poternici.