23.10.2024.

14:55

Foto: Miloš Rafailović

Hronika

Jezivi detalji krvoprolića u klanici kod Ćuprije! Turčin ubio zemljaka zbog ličnog sukoba

Osumnjičeni S. H. tereti se za krivično delo ubistvo koje se dogodilo juče oko 16 sati. Nakon zločina osumnjičeni državljanin Turske je pobegao, ali je brzom i efikasnom akcijom policije lišen slobode i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

- Ne možemo da razgovaramo o tome, reč je o ličnom sukobu - rekli su za Kurir iz klanice u kojoj se dogodio zločin.

Meštani koji žive u blizini klanice naveli su da su juče videli policiju i Hitnu pomoć, ali da ne znaju zašto je došlo do krvoprolića.

- Čuli smo sirene juče, ali nismo znali o čemu se radi. Mislili smo da se neko povredio jer je u pitanju klanica, koriste opasne noževe i sekire za sečenje. Međutim, kasnije smo saznali da je radnik ubio radnika. Te ljude ne poznajemo, možda smo ih i videli u prolazu samo, ali ih ne znamo - kažu naši sagovornici.

Od zadobijenih povreda O. R. je preminuo na putu do bolnice. Istragu vodi nadležno Više javno tužilaštvo u Jagodini, čiji je dežurni tužilac juče izašao na uviđaj.

- Osumnjičeni je sa nekoliko uboda nožem izbo žrtvu iz za sada nepoznatog razloga. Njih dvojica su bili sami u prostoriji. Telo je poslato na odbukciju koja će utvrditi koje povrede su bile smrtonosne - kaže naš izvor i dodaje da će osumnjičeni S. H. sutra biti saslušan u nadležnom tužilaštvu.