23.10.2024.

15:05

Foto: Printskrin atvbl.com

Hronika

Arkan tukao oca svoje devojke špicom za beton: Odrobijao već devet godina zbog ubistva komšije!

Oštećeni T. Đ. je, inače, otac Arkanove devojke. U tužilaštvu navode da se ovaj slučaj odigrao 17. oktobra, oko 3.30 časova, u kući žrtve:

"Osumnjičeni je, upotrebom sile i u nameri da protivpravno prisvoji tuđe pokretne stvari, pod dejstvom alkohola došao u kuću T. Đ. i tražio novac. Kada mu oštećeni nije dao novac, upotrebom željeznog alata, špica namenjenog za bušenje betona, zadao mu je više udaraca po glavi, nakon čega je iz kuće uzeo mobilni telefon i druge pokretne stvari."

Dodaju da je pritvor predložen zbog postojanja naročitih okolnosti da će osumnjičeni ponoviti krivično delo. O predlogu za određivanje pritvora, odlučiće sudija za prethodni postupak Okružnog  suda u Banjaluci.

Marjanović je odranije poznat policiji. U aprilu 2006. osuđen je na devet godina zatvora zbog ubistva komšije Stojana Milakovića koga je 24 puta izbo nožem, a motiv je bio koristoljublje jer je žrtvi iz džepa ukrao 54 konvertibilne marke.

Pijan je 2017. skočio u prazan bazen, dubok skoro dva metra, u banjalučkom naselju Lauš i tom prilikom je zadobio teške telesne povrede.

Ranije ove godine uhapšen je u policijskoj akciji "Stočar" zbog sumnje da je, zajedno sa Radenkom Kopranovićem, krao sitnu stoku i druge vredne predmete na seoskim imanjima.