26.10.2024.

09:57

Foto: Shutterstock/AP/printscreen

Hronika

Danas sahranjuju vehabijinu žrtvu! U bezumnom napadu tinejdžer ubo policajca u srce drugog ranio

Dečak vehabija je preksinoć oko 21 sat uveče ušetao u Policijsku stanicu u Bosanskoj Krupi prišao dvojici policajaca koji su pisali izevštajke i kada su ga pitali gde je pošao on je iznenada izvadio nož i tri puta ga zario u nesrećnog policajca Ozrena Marana, a onda i u njegov kolegu Avdu Hasanovića.

Tinejdžera su odmah savladali drugi policajci, ali nažalost već je bilo kasno za nesrećnog Ozrena Marana, koji je uboden u srce i na licu mesta je preminuo. Ranjeni policajac Avdo Hasanović je odmah transporotvan u bolnicu gde je hitno operisan i njegovo stanje je trenutno stabilno. 

Informer

Ubijeni policajac Ozren Maran biće sahranjen danas na groblju u Jablanici, a stanje u Bosanskoj Krupi je i dalje opsadno. 

Jake policijske snage su raspoređene u ovom gradu i istražuje se da li je neko instruisao tinejdžera da izvršio ovaj napad koji je okarakterisan kao akt terorizma koji je izvršio verski fanatik. Juče je policija izvršila i pretres porodične kuće Elmira S. a mediji su preneli i da su mu uhapešni roditelji, ali je to demantovano.