27.10.2024.

11:39

Foto: MUP Srbije

Hronika

Muškarac (72) sam zapalio stan? Detalji požara na Karaburmi: Žena mu je umrla početkom godine, nije imao ko da brine o njemu!

Žena mu je umrla početkom ove godine, a ćerka mu je u bolnici, o njemu nije imao ko da brine, kažu stanari zgrade u kojoj su jutros intevenisali vatrogasci. 

Kako je Informer ranije objavio, požar je izbio jutro oko 7 sati u prizemlju stambene zgrade u Uralskoj ulici na Karaburmi

Odmah nakon dobijanje dojave, pripadnici Vatrogasno - spasilačke jedinice za samo nekoliko minuta stigli su na mesto požara i započeli sa intervencijom.

- U stanu je zatečen M. A. za koga se sumnja da je, jer je bolestan, najverovatnije sam zapalio stan. Srećom nije povređen i prevezen je u Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Informer

ilustracija požara

Komšije kažu da su se već duže vreme obraćali svima jer su znali da je čovek bolestan i da nije imao ko da brine o njemu. 

- Žena mu je umrla početkom godine, i tu je nešto bilo sumnjivo, jer su tada njihovu ćerku prevezli u bolnicu. A kako sa čuo M.A. je svojevremeno bio neki direktor - rekao je naš sagovornik.