Autor: Informer.rs

04.11.2023.

14:58

Foto: Informer

Izbori 2024

Aleksandar Mirković: Vladimir Obradović je dobar učenik Dragana Đilasa

Đilasov kandidat Vladimir Obradović, dobar je učenik i sledbenik svog gazde te prazna obećanja lako daje.

Neverovatno je da upravo oni, koji su svojom bahatošću i neznanjem Beograd doveli do propasti i na rub uništenja, danas pričaju bajke misleći da građani sve zaboravljaju.

Radi istine, Beograd je metropola uvek bio samo što sada sija punim sjajem i iz dan u dan postaje sve lepši zahvaljujući odgovornoj politici predsednika Aleksadra Vučića koju je sledila gradska vlast.

Najbolji dokaz tome je i Beograd na vodi, projekat koji je zbog svoje lepote poznat širom Evrope ali koji će biti srušen ukoliko Đilasov pijun Obradović postane gradona čelnik.Isto je i sa Savskim trgom kojem se dive turisti iz celog sveta ali će i on biti uništen, a spomenik Stefanu Nemanji izmešten u Marinkovu Baru ili Borču ako se oni vrate na vlast.

Brigu o ljudima su najbolje pokazali višemilionskim dugovima prema različitim socijalnim kategorijama i bogaćenjem na račun najmlađih, duplo naplaćujući vrtiće.Sve te dugove ova gradska vlast je izmirila i nastavila sa razvijanjem grada, baš u interesu svakog čoveka. Beograd nikada neće prestati da bude metropola i to nije prestao da bude ni kada ga je najgori gradonačelnik u istoriji koristio samo za svoje lično bogaćenje i sramota je što jedan pretendent na mesto gradonačelnika, najlepši grad na svetu, ne vidi tako.

Ipak nije to ni toliko čudno jer za njih naš grad nikad nije predstavljao ništa više, do pune kase koju je potrebno što pre i na što efikasniji način. isprazniti, a onda taj novac građana pretvoriti u 619 miliona evra ličnog profita.

Zato će građani, uveren sam 17.12. jasno poručiti da ne žele povratak u ružnu prošlost dragana Đilasa, već da žele nastavak politike razvoja Beograda koju garantuje samo politika Aleksandra Vučića i SNS.

Jer Beograd i Srbija, ne smeju da stanu.