05.11.2023.

13:52

Foto: printscreen

Izbori 2024

LJOTIĆEVCI + EVROPEJCI = ĐILASOVCI! Sad je potpuno jasno: Svaki glas za "opoziciju" jeste glas za Đilasa

Svi će se oni, odmah posle izbora 17. decembra, ujediniti i pokušati da otmu vlast - i oni koji se izdaju za najveće evropejce i oni najgori desničari, ljotićevci, upozorio je šef države.

Ove reči predsednika sa današnjeg skupa u Leskovcu potvrđuju i sami tzv. opozicionari. Tako je Đilasova Marinika Tepić poručila da očekuje da će posle izbora biti formirana ‘tehnička vlada svih protiv Vučića’ bez obzira na nepomirljive ideološke razlike i potpuno oprečne stavove o najvažnijim državnim i nacionalnim pitanjima!?! I samozvani ‘patrijota’ Miloš Jovanović u gotovo svakom svom javnom nastupu ‘vodi ljubav’ sa Đilasom i kao najnormalniju stvar najavljuje savez sa onima za koje je do juče govorio da su izdajnici!?!

Konačno, i Milica Stamenkovska i Boško Obradović, s jedne, i Nebojša Zelenović i Ćuta Jovanović, s druge strane, najavljuju koaliciju ‘svi sa svima’ čiji je jedini cilj, jedini plan i program rušenje Vučića i otimanje vlasti!

Jasno je, dakle, nema nikakve sumnje - svaki glas za bilo koju drugu listu osim za listu ‘Srbija ne sme da stane’ jeste glas za tajkuna Dragana Đilasa i vraćanje na vlast onih koji su ovu zemlju opljačkali i pre 2012. doveli sve nas na ivicu bankrotstva.

Mislite o tome.