06.11.2023.

12:29

Foto: Informer

Izbori 2024

Terzić: Đilasova kolona nudi povratak u ružnu prošlost!

" Srbija je tada stala i propadala a kvazi levi i kvazi desni su se za to vreme bogatili. Uz to su molili po stranim ambasadama da se odloži samoproglašenje nezavisnosti lažne države, kako bi Đilas nesmetano mogao da obavi još jedan krug velike pljačke.

Zato je glas za Jovanovića i njegovu listu, glas za Dragana Đilasa, a sve što nude od politike svodi se na to da Srbija stane uz mržnju koja je usmerena na porodicu predsednika Aleksandra Vučića, kao deo priprema za uličnu revoluciju. Svesni su da zbog svojih marifetluka u periodu dok su vladali na podršku naroda ne mogu da računaju, te shodno tome putem nasilja po dosovskom principu žele da se vrate na vlast.

Umesto da pričaju sa građanima predstavnici DSS-a odlučili su se da pričaju sa činovnicima stranih ambasada, koji su im izdali direktive i dali jasne smernice koje podrazumevaju sinhronizovane napade na Vučića i to uz zdušnu podršku Prištine i hrvatskih medija. U toj prljavoj kampanji već su izrekli gomilu laži, baš kao i u prethodnoj. Nije im bitno što se antisrpski faktor zalaže za nezavisnost lažne države i što žigošu čitav srpski narod sa ciljem da nam nametnu kolektivnu krivicu za nešto što Srbi nikada nisu uradili.

U odsustvu bilo kakvog  plana, programa i politike bitno im je samo da sruše Vučića, kako bi po mustri za revoluciju Srđe Popovića srušili Srbiju i kako bi nas vratili u vreme kada su se ulagivali strancima, dok su vređali nacionalno dostojanstvo srpskog naroda. I uopšte nije slučajno što im posle razgovora sa činovnicima političkog odeljenja Ambasade SAD u Beogradu u nazivu liste stoji "Promene SAD" što neodoljivo podseća na skorašnje kampanje zemalja u regionu, jer kada se spoji Đilasova leva kolona i Đilasova desna kolona koju predvodi Jovanović dobijamo ono na šta su mislili, a to je " Evropa SAD" u skladu sa željom njihovih metora.

Izgleda da za dvadeset godina nisu shvatili i razumeli da će se u Srbiji pitati građani, a ne strani faktor i oni koji su im sastavljali Vlade u lobijima beogradskih hotela. Zato je važno da građani 17. decembra daju podršku Srpskoj naprednoj stranci, kako bismo i dalje imali nezavisnu i suverenu politiku imunu na uticaje spolja što upravo razlikuje Srbiju od satelit zemalja u regionu u šta žele da nas pretvore Jovanović i Đilas" - poručuje Terzić.