06.11.2023.

14:41

Foto: informer/beta/printscreen

Izbori 2024

Pritisnut dokazima! Obradović priznao: Uzimam pare od države, sve je transparentno!

Komentarišući fotografije sa premijerkom Srbije Anom Brnabić, Obradović je ustvrdio da tu nema ničega spornog. 

- U svojoj karijeri radio sam na desetinama različitih projekata koji se odnose i na javni sektor. U jednom periodu sam radio na projektima unapređenja inovacionih sistema sa kolegama sa drugih fakulteta, to je bilo pre četiri ili pet godina - rekao je Obradović, dodajući da je tada nastala fotografija sa premijerkom.

Govoreći o navodima premijerke Brnabić da radi u Nacionalnoj akademiji za javnu upravu i da je samo ove godine uzeo 379.478 dinara da pomogne u reformama, Obradović ističe da "živi od svog rada".

- Ja sam profesor koji predaje upravljenje projektima u javnom sektoru. Ja to radim, živim od svog rada, sve je javno i transparentno - kazao je Obradović, dodajući da se "savetovanje nekadašnjeg ministra Nenada Popovića odnosilo na već pomenuto upravljanje projektima u oblasti inovacija i da nikada nije bio u njegovoj Srpskoj narodnoj partiji".

- Bio sam deo DSS-a u periodu pre 5. oktobra, pa nekoliko godina iza toga - rekao je Obradović, uz opasku da "vlast oseća nemoć i da zato pribegava nasilju"!?!