08.11.2023.

19:11

Foto: Pedja Milosavljević

Izbori 2024

Đurić - Tajkun Đilas stalno poručuje da je ponosan što je građane pljačkao

" A nasilje je ono što oni svakodnevno čine - suština onoga što nazivaju politikom!

U Narodnoj skupštini su urlali, pištali, skakali, duvali u pištaljke i trube, lomili i uništavali skupštinski inventar, uz to su i donosili vešala, kidisali na predsednika i  monstruozno pretili njemu i članovima njegove porodice od: "Svaki put kad sediš u avion život ti se nalazi u rukama mog supruga," pa do direktne pretnje da "Andrej i Danilo završe u šahtu kao Gadafi," a između - ne zna se  broj gadosti, uvreda i poziva na ubistvo koje su uputili.

To su ti "borci protiv nasilja."

Na ulici - ista priča, ista pesma, sve uz poruke od stane njihovih najglasnijih sledbenika: "Moraće klinci da puškama reše sudbinu Srbije ili kao što je rekla Đilasova miljenica koja je i jedan od nosilaca njihove liste: "Ovo će se završiti u krvi, pašće glave."

To su ti "borci protiv nasilja."

Onaj iza čijeg imena se svi kriju, a pod čijom se šapom nalaze - tajkun Đilas, tukao je svoju ženu u prisustvu dece. Uz to, samozvani mašinski mozak, poručuje da je ponosan što je građane pljačkao i danas bi - opet isto.

To su ti "borci protiv nasilja."

Kada secikesa iz Trstenika govori o "Srbiji u kojoj se sve raspada," verovatno misli na ono kada je "progurao" gasifikaciju sa svojim drugarom i vlasnikom firme "Boss counstruction" Predragom Stevanićem? Sa velikom radošću se priseća tog vremena kada su on i njegovi ortaci postajali sve bogatiji, a sve na muci naroda, a Srbija se doslovno raspadala?

Sve što oni nude građanima Srbije je - baš ništa normalno i moralno!

Za ove "borce protiv nasilja" baš je nasilje hronična kategorija, stalna i neprekidna!

Ovako nešto nije Srbija kakvu naši građani žele, i neće dozvoliti da sve ono što smo godinama zajedno stvarali i gradili bude uzalud!

Zato, zbog nas samih, zbog naše dece i njihove budućnosti, zbog svega što najviše volimo i do čega nam je najviše stalo - Srbija ne sme i neće stati" - napisala je Đurić.