09.11.2023.

17:21

Foto: TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ nr

Izbori 2024

Potrebno je da pokažemo da pravde ima! Vučić se obratio u krcatoj hali u Pirotu!

Obraćanje predsednika Vučića prenosima u celosti.

- Ja ne mislim da je naš posao, ma koliko to bilo teško da govorimo o sebi. Naše je da čujemo i slušamo vas, da se bavimo vašim, a ne svojim problemima. Pre nego što sam došao ovde obišao sam dva sela - razgovarao sa ljudima i video kakve su im potrebe - rekao je Vučić. 

- Ovde je potrebno novi dom da se izgradi, ne traže mnogo novca, imaju dobre majstore u selu. U Kosturu ima mnogo puteva da se izgradi. Upoznao sam i jednu divnu porodicu, Srbina iz Beograda, Pavle Kovačević mu je ime, koji je 30 godina živeo u Parizu, tamo je upoznao i svoju suprugu koja nikakve veze nema sa Srbijom, Abnredu. Došli su u Krupanj da žive sa svoje dvoje dece, Mateom i Melinom, danas su građani Pirota, i ne nameravaju da napuste Pirot, naprotiv on će da napravi svoj muzički studio ovde u centru Pirota, i zauvek ostaje Piroćanac i građanin Srbije i on i deca njegova - rekao je Vučić.

Informer

 

- Kod njih sam video ogromnu ljubav prema našoj zemlji, čudesnu energiju, naglasio je Vučić i poručio da su upravo ljudi naša najveća snaga.

Zahvalio je Ani Brnabić na svemu što je uradila u prethodnim godinama za svoju zemlju. Kazao je da će država pomoći da Babušnica dobija sportsku halu, kao i da će se tu raditi i rekonstrukcija škole.

- Ne može Babušnica da zaostaje, mora i ona krupnim koracima da grabi napred, naglasio je Vučić.

Kazao je da upravo kreće izgradnja pruge između Niša i Dimitrovgrada koja će biti za brzinu vozova od 120 km na sat i da će biti važna veza između Beograda i Sofije.

Informer

 

Predsednik je naglasio da je za istok Srbije važan i gasni interkonektor koji gradimo između Srbije i Bugarske, kao i da će država pomoći da se nađu investitori za Pirot, Dimitrovgrad, Babušnicu i Belu Palanku.