Autor: Informer.rs

14.11.2023.

10:23

Foto: Ata Images

Izbori 2024

(VIDEO) Glas za desnicu je glas za Đilasa: Reči Aleksandra Vučića se obistinjuju iz dana u dan - Izjava Grbovića to i potvrđuje!

Grbović, koji je samo jedan od mnogih sa pomenute liste koji tvrde da su Srbi u Srebrenici počonili genocid, poručio je na tajkunskoj televiziji da je samo cilj skinuti predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa vlasti, a da će se zarad tog cilja udružiti svi, i „levi“ i „desni“.

- Ako građanska opozicija, i ova desna, budu imali većinu za formiranje Vlade, ide li se ka formiranju vlasti ili biste se zadovoljili bilo kakvom pobedom na lokalu? - glasilo je pitanje upućeno đilasovcu.

- Svaki nivo gde može da se razvlasti SNS, to prosto mora da se uradi! Ja sam siguran da će naša politika odrediti budući politički pravac Srbije i bilo koje postizborne koalicije! - odgovorio je Grbović poručujući da je moguće da se svako sa svakim ujedini kako bi se dočepali fotelja i tako potvrdio reči predsednika Vučića koji je davno upozorio da je glas za tzv. desnicu ustvari glas za Đilasa.