Autor: Informer.rs

14.11.2023.

10:34

Foto: Informer/ Ata images

Izbori 2024

Dva jajeta, malo brašna... Marinikin recept za lažne afere - Hrkalovićeva oduvala Tepićevu!

Tepićeva je, naime, na platformi Iks napisala da su Saša Santovac, zamenica gradonačelnika Zrenjanina i SNS poslanica Stanislava Janošević pokušali da prekinu tribunu "Proglas" u tom  gradu.

- Ovo su Saša Santovac, SNS zamenica gradonačelnika Zrenjanina i SNS poslanica Stanislava Janošević, koji su večeras prekinuli tribinu intelektualaca "Proglas" na kojoj se pozivalo da se izađe na izbore i vrati normalnost u Srbiju! Došli da prete. Pa oterani. Da ih oteramo i 17. decembra! - napisala je Tepić, a onda je usledio brutalan odgovor Hrkalovićeve.

Informer

Informer

- E, ovo je Marinikin recept za pravljenje izmišljenih afera. Dva jajeta, malo brašna, šećera, soli, ulja, mleka, vode, praška za pecivo i umota laž kao palačinku. Dobra domaćica. Nit su pretili, nit su oterani, a to što ste im zviždali (pogotovo jednoj ženi) govori o vašem divljaštvu i nasilništvu. Kad već kažeš da ćeš ih oterati, hoćeš li i njih da pokušaš da iseliš iz Zrenjanina preko vršačkih narko-dilera (K.K., D.T., i R.V.) kao što si htela da iseliš novinara Milakova iz Pančeva preko N.F. lokalnog narko-dilera ili si se već uvezala sa zrenjaninskim dilerima??? - navela je Hrkalovićeva.