15.11.2023.

13:58

Foto: Zoran Sinko

Izbori 2024

Nikolić: Miloš Francuz pokušava da napravi Đilasovu prćiju od Srbije

Ovo u svom saopštenju ističe Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

''A to što danas pokušava da napravi Đilasovu prćiju od Srbije, napadajući Srpsku naprednu stranku i predsednika Vučića, najveće je dno koje je ova poslušna buva, stranih ambasada, mogla da dotakne.

Izvršavajući zadatke koje mu na dnevnom nivou tajkuni i ambasadori serviraju, pogubio se u svom lupetanju, zaboravljajući da baš njegovu partiju narod pamti kao zlu paru. I da to što je u naziv dodao "novi", ne izaziva amneziju, nego pokazuje licemerje i bezobrazluk onog koji misli da je narod lud. A narod dobro pamti da je ova Đilasova krpa učestvovala u oslobađanju Кurtija i 1800 albanskih terorista, da je dozvolila pogrom našeg naroda 2004. godine, a danas, izigravajući lažnog rodoljuba, stala ruku pod ruku sa NATO opozicijom, klimajući glavom na svaku naredbu tajkuna. I ponovo je potvrdila i ova Đilasova buva, ali i svi ostali lažni rodoljubi, da nikakve razlike između njih sa desne i ovih sa leve strane nema. I ponovo su pokazali, da je svaki glas, bilo za Miloša Francuza, ili bilo kog drugog lažnog patriotu, zapravo glas za Dragana Đilasa i njegov džep.

Dolaskom na vlast, Srpska napredna stranka je od Srbije napravila ekonomski snažnu zemlju! Mudra, racionalna i politika u interesu našeg naroda, koju vodi predsednik Vučić, podigla je Srbiju sa kolena, na kojima je bila, ojačala, izgradila i stvorila međunarodni ugled. Takva Srbija mora da nastavi napred, takva Srbija ne sme da stane! I mora da čuva svoju nezavisnost i samostalno odlučivanje, a mesto joj je u budućnosti.

A ovim Đilasovim uposlenicima, poput Milosa Francuza, mesto je, još odavno, u prošlosti!'', piše u saopštenju.