16.11.2023.

09:44

Foto: Informer/ATA images

Izbori 2024

Đilasov i Marinikin potrčko na zadatku! Grbović ponovio da su za njega Srbi genocidan narod i da ga zanima samo vlast!

Pavle Grbović, potrčko lidera tajkunske opozicije Dragana Đilasa i njegove perjanice Marinike Tepić, opet je stao na stranu mrzitelja naše zemlje i ponovio, po ko zna koji put, da je njegov narod, koji je kroz istoriju više puta bio žrtva terora i progona, za njega ipak genocidan i potvrdio je da će sa kvazipatriotama u koaliciju samo kako bi se svi zajedno dočepali vlasti. 

Grbović je u intervjuu za Nedeljnik ocenio da širina zahteva protesta „Srbija protiv nasilja“, koji se prema njegovim rečima zasnivaju samo na želji za normalnim životom, pruža mogućnost za saradnju uprkos razlikama.

Informer

 

- I uprkos razlikama je neki vid saradnje moguć, naročito na nivou Beograda - kazao je Grbović, kandidat za poslanika prozapadno orjentisane izborne liste "Srbija protiv nasilja".

Đilasov potrčko je takođe dodao da nije moguće praviti kompromise po pitanju ljudskih prava, tvrdeći da je srpski narod genocidan. 

- Kao što ne možemo da pristanemo na izjednačavanje Živojina Mišića i Ratka Mladića kao jednakih heroja koje ćemo deci ponuditi kao modele na koje treba da se ugledaju. Neke teme poput toga da li je u Srebrenici bio genocid postale su bespredmetne. Sud je doneo presude, zločinci su osuđeni - rekao je bez srama.