20.11.2023.

08:13

Foto: Informer/Beta

Izbori 2024

Marinika hoće da pravi vladu sa "Zavetnicima": Na sve pristaju, samo da se udruže protiv Vučića

Na pitanje kakav je njen stav po pitanju eventualne postizborne saradnje s Zavetnicima, obzirom na to da je Milica Đurđević Stamenkovski apsolutno protiv svake saradnje s njenom listom, Marinika je odgovorila: 

- Verujem da svako ko glasa za "Zavetnike" glasa za promenu režima Aleksandra Vučića, da su iskreno protiv politike vladjućih stranaka i ja te ljude iskreno poštujem, bez obzira što su dobrim delom naše politke različite. Naš stav je jasan - posle ovih izbora treba napraviti tehničku vladu od stranaka sadašnje opozicije - rekla je Tepić i tako potvrdila da je svaki glas za lažne patriote, poput Dveri, Novog DSS-a ili "Zavetnika" gospođe Stamenkovski, u stvari, glas za Đilasa, Tepić i njihovu politiku.

Đilasova desna ruka Marinika Tepić ovim je potvrdila ono na šta je predsednik Srbije Aleksandar Vučić upozoravao, a to je da će se svi ujediniti, bez obzira na zvaničnu politiku koju zastupaju i koja je potpuno suprotna, samo da bi njega skinuli sa vlasti.

Novi DSS, Dveri i "Zavetnici" dok se zaklinju u patriotizam, zapravo, sve rade suprotno od istog kako bi se domogli fotelja i vlasti, što je sada potvrdila i Tepićeva: glasajući za "desničare", u stvari se glasa za politiku koji promoviše ona zajedno sa Đilasom a koja glasi: Srbi su počinili genocid, uvesti sankcije Rusiji, Kosovo je nezavisno, Kurti je principijelan.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Tepićeva nedvosmisleno priznala da je njena stranka napravila dogovor sa desnicom o saradanji stranaka. Ona je i prilikom ranijih gostovanja na N1 izjavljivala da će sa desničarskim strankama praviti vladu.

- Saradnja se više ne dovodi u pitanje ni pre izbora! Verujem da ćemo sa strankama desnice da napravimo tehničku Vladu!

Bonus video: