Autor: Informer.rs

24.11.2023.

09:23

Foto: ATAIMAGES

Izbori 2024

Nije bolest sve što boli! Opozicija gubi dodir sa realnošću, "anđeoski brojevi" Janka Veselinovića to i potvrđuju!

O tome govori post na platformi Iks koji je Veselinović mrtav ozbiljan objavio na toj društvenoj mreži a koji je najbolje svedočanstvo da opozicija gubi dodir sa realnošću.

- Anđeoski broj! Zanimljiva priča. "Srbija protiv nasilja" 7. Pokrajinska lista "Srbija protiv nasilja" 7. Beogradska lista "Srbija protiv nasilja" 3. Zbir ovih lista 7 + 7 + 3 = 17 - napisao je Veselinović, aludirajući na datum održavanja izbora u Srbiji.

Uz ovaj suludi post na nekadašnjem Tviteru, drug Janko je podelio i link sa bloga "anđeoski brojevi", koji obiluje stvarima koje spadaju u domen Zone sumraka, mnogo više nego u sferu politike.

- Anđeoski broj 7 je znak naših anđela čuvara da smo na pravom životnom putu. Broj 7 kombinuje vredni broja 4 sa mističnim i kreativnim brojem 3. Kao rezultat, anđeoski broj 7 nosi značenje koje je i praktično i mistično - stoji između ostalog u post iz kog drug Janko crpi "kosmičku energiju" i predviđa uspeh opozicije na izborima.

Da nije tužna, ova kratka horor opoziciona priča bila bi smešna, ali ona je i više od toga.

Ona je simptom potpunog odustva ideja opozicionih političkih aktera od kojih bi građani mogli da imaju korist i potpunog rasula u opoziciji. 

Inače, sasvim očekivano, platforma Iks je "eksplodirala" nakon kratkog kursa iz misticizma druga Janka, pa su se komentari ređali kao na traci.

- Komunjaro, ni najluđa numerologija ne može da vam pomogne ovog puta, narod zna kakvi ste lešinari - stoji u jednom od komentara.

"E crni Janko čime se ti baviš", "U kom svetu ti misliš da ćeš doći na vlast", stoji između ostalog u komentarima.