24.11.2023.

19:37

Foto: TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/bs

Izbori 2024

"Poznat po tome što je oslobodio ubicu srpskih majki i dece"! Predsednik Vučić o "eliti opozicije"!

- Vi ste vlasnici svoje budućnosti. Svaki vaš glas odlučuje o tome kako ćete živeti, zato vas molim da se borimo. Ovo nije pitanje stranaka. Ja sam lojalan član SNS, i vidite nisam se skolio jer volim tu stranku. Ovo je pitanje Srbije, naše jedine zemlje koju imamo. Dobijam istraživanja svaki dan. Oni su svaki dan sve manji. Mi moramo d se borimo za svakog čoveka. Negde nešto nismo stigli, ali stićićemo i uradićemo. Razgovarajte sa narodom, pokažite da ste vi narod a ne da oćete da se odvijute. Elita im sudija Majić, poznat po tome što je oslobodio ubicu srpskih majki i dece. Elita onaj što je tukao reditelja Gagu i ni izvini nije rekao. Ništa strašno nije, samo kažite izvini... - reakao je predsednik.

Predsednik je upitao:

- Što vi niste zaradili 619 miliona evra? Što ja nisam zaradio 619 miliona evra? - aludirajući na milione koje je kako narod već dobro zna i na koji način zgrnuo u Srbiji Dragan Đilas.

Informer

 

- Zato vas molim da se borimo za svoju zemlju, jer mi rezervnu otadžbinu nemamo. Vi ste vlasnici svoje budućnosti. Svaki vaš glas odlučuje kako ćete živeti, i vi i vaša deca i supružnici"... - istakao je predsednik.

- Ja sam lojalan SNS, ali ovo nije pitanje stranke, već pitanje Srbije. Dobijam istraživanja svaki dan. Pošto vode takvu politiku, svaki dan imaju sve manje glasova, a mi moramo da se borimo vredno - napomenuo je Vučić.

Celokupno obraćanje na predizbornom skupu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" u Kraljevu možete POGLEDATI OVDE.