Autor: Informer.rs

26.11.2023.

11:21

Foto: Informer

Izbori 2024

Čedi Jovanoviću je cilj da Đilasu uzme svaki glas! Opozicija hoće da deli narod! (VIDEO)

Lider LDP Čedomir Jovanović istakao je da se Đilasova opozicija boji njegovog povratka jer su svesni da dolazi po njih

Opozicija čuva ovog svog Aleksića koji je pobegao u Kosovsku Mitrovicu i za godinu dana završio Ekonomski fakultet, a jednu stranu naroda naziva krezubom i glupom, a drugu pametnom i normalnom. Konstantno pokušavaju da podele narod, a mog povratka u politiku se plaše zato što znaju da dolazim po njih. Treba da obezbedimo budućnost svojoj deci da žive svoje snove. Ovi izbori su raspisani, jer Đilas nije znao šta će sa još jednim protestom koji mu je propao, a bilo je više ljudi na bini nego na ulici. Na kraju su ih roditelji dece poginule u Ribnikaru zamolili da prekinu- rekao je Jovanović.

Informer

Jovanović je dodao kako za vreme Slobodana Miloševića niko nije vređao njegovu porodicu i da je čin opozicije očigledno da od države naprave svinjac.

- Mi Miloševiću nikada nismo vređali porodicu ili decu, a ovi danas to rade Vučiću i hoće da naprave svinjac od zemlje. Hteli oni to da priznaju ili ne, Vučić je predsednik ove zemlje i cilj mi je da se sa njim dogovorim kako ćemo da rešimo problem na KiM. Ovim folirantima i moronima sa Tvitera se smeje cela Srbija, jer su hrabri sam na internetu. Meni nije cilj da sa nekim da dogovaram nacionalnu frekvenciju kako bih lično zaradio milione, već da sutra neko bude slobodan da ode na prajd ali i da slavi slavu - rekao je Jovanović.

Celu emisiju možete pogledati u videu: