27.11.2023.

08:37

Foto: Informer/društvene mreže

Izbori 2024

Tviteraši pitaju: Gde je Kosovo i Metohija na Đilasovoj mapi Srbije? (FOTO)

Naime, korisnici društvene mreže Iks (bivši Tviter) bili su najblaže rečeno šokirani prvo vešću da je logo ukraden, a potom i neprijatno iznenađeni kada su videli da je ukradeni logo koji bi trebalo da predstavlja mapu Srbije izmenjen i skraćen, tačnije „okrnjen“ je deo gde bi trebalo da bude južna srpska pokrajina Kosovo i Metohija!

- Razmišljam nešto, kako su ovi dosovci skrojili skicu Srbuije baš onako da ne znate da li ide sa KiM ili bez - glasi jedan od komentara.

Informer

 

Nakon toga usledile su reakcije da „dosovci“ ništa nisu sami skrojili, već da su prekopirali logo, ali uz jasnu i ključnu razliku po pitanju KiM:

- Uz razliku da se Kosovo i Metohija ovde jasno nalaze u Srbiji - objasnio je jedan tviteraš ukazujući na originalni logo izložbe „Velikanke srpske kulture“.

Informer

 

Tviteraši su se u daljoj prepisci složili da su đilasovci „baš znali dokle da iscrtaju“, aludirajući da su logo ukrali baš onako kako im odgovara – bez Kosova i Metohije!

Informer

 

Podsećamo, tajkunska koalicija koju predvodi Dragan Đilas poznata je po antisrpskim stavovima kao što su da su Srbi počinili genocid, zahtevi za uvođenje sankcija Rusiji i članstvo u NATO, kao i priznavanje lažne države Kosovo, što su sada i otvoreno pokazali cepajući mapu Srbije i izbacujući južnu srpsku pokrajinu iz njegog sastava.

Takođe podsećamo, Radomir Lazović, prvi na tajkunskoj listi „Srbija protiv nasilja“ koju predvodi Dragan Đilas, gostovao je u emisiji Jutro na TV Prva gde je još jednom potvrdio da su on i njegovi partneri, sadašnji i budući, spremni da razgovaraju o priznanju nezavisnost lažne države Kosovo!