27.11.2023.

14:59

Foto: printscreen

Izbori 2024

Saša Radulović optužuje! Đilas i njegovi sateliti učinili su sve da nas spreče da predamo listu za izbore

Radulović je sve objasnio na mreži Iks (bivši Tviter), rekavši da je on uvek bio i pomagao opoziciji za razliku od sadašnjeg stanja kada je njemu i njegovoj listi „podmetana noga“:

– Na prethodnim izborima smo bili dežurni u RIК-u prilikom predaje Đilasove liste u kojoj su bili i DS i NS. Pomogli smo im da isprave tehničke greške zbog koje bi lista pala bez mogućnosti ispravke. Na izborima 2016. smo vodili podršku Dverima i DSS-u da ne ostanu ispod cenzusa. DJB je uvek i na svim izborima podržavao opoziciju u izbornim komisijama i to će nastaviti da čini – naveo je Radulović, a potom objasnio da je njemu podrška izostala i da to neće zaboraviti:

Informer

 

– Ali nećemo zaboraviti da su juče, nakon neviđene kampanje od Sremske Mitrovice do podmetnutog potpisa, svi zajedno, cela opozicija, glasali protiv proglašenja naše liste za Beograd. Doduše Narodna stranka je bila uzdržana. A svi zajedno su bili uzdržani, baš kao i kod referenduma za promenu ustava, kod pokušaja proglašenja Bastine manjinske liste sa par hiljada lažnih potpisa, ali sa interesantnim imenom „Dosta! Evropski put“. Da bi Srbiji svanulo, potrebni su iskustvo, znanje, odgovornost, odmerenost, pristojnost, ali pre svega poštenje. To donosi i najavljuje Dobro jutro Srbijo. Hinje podmeću baš kao što miševi hojnjaju. Ne može hinjski do svitanja. Sarajlije će razumeti – napisao je Radulović.

Informer