Autor: Informer.rs

28.11.2023.

15:03

Foto: sns

Izbori 2024

Nevena Đurić rasturila Đilasa: Tajkun plitko i providno laže!

Saopštenje Đurićeve koje je objavila Srpska napredna stranka prenosimo u celosti.

U svom jadnom pokušaju da ostavi utisak "pametnjakovića" tajkun i kriminalac Dragan Đilas danas je izneo niz tupavih baljezgarija na temu ekonomske i finansijske stabilnosti u našoj zemlji. Tako to izgleda kada Đilas iz uloge bednog muljatora sa nerealno visokim mišljem o sebi pokuša da pređe u ulogu ekonomskog stručnjaka, a sve sa ciljem da brojnim lažima baci mrlju na ozbiljne rezultate odgovorne politike Aleksandra Vučića.

Ako postoji "rupa" u njegovom kratkom pamćenju, građani Srbije se svega odlično sećaju i baš nijedan detalj nisu zaboravili!

Pamti pola miliona građana Srbije "rupu" u svom novčaniku kada ih je Đilas sa svojom ekipom lopova iz redova bivšeg režima ostavio bez posla, bez ikakvih šansi za pristojan život!

Pamte građani i da 2012. godine nije bilo novca na računu ni za isplatu, onih tadašnjih minimalnih, mesečnih penzija. 

Pamte i da ste nas zaduživati za potrošnju i likvidnost, sa negativnom stopom rasta!

Pamte građani i da su živeli u državi koja se urušavanja pred njihovim očima!

Pamte građani Đilasovu repliku Terazija na Novom Beogradu koju je vetar oduvao, a koštala je građane oko 600.000 evra; pamete da je kupovao tramvaje "za ukras" jer nisu mogli da se voze u Beogradu; da su njegove firme prihodovale čak 619 miliona, a tada su se životi ljudi svodili na puko preživljavanja; da je deci oteo Pionirski grad kako bi doveo rijaliti u Srbiju; ekonomski urnisao Beograd i ostavio dug od 1.1 milijarde evra, a njegovi saborci secikese uništili čitavu Srbiju i doveli je do samog ruba, do ivice najcrnjeg ambisa i potpunog finansijskog sunovrata.

A danas dok Đilas ovako plitko i providno laže, mi gradimo auto-puteve, pruge, škole, bolnice, trgove, industrijske parkove, dovodimo fabrike u Srbiju, otvaramo radna mesta i radimo na boljem životnom standardu naših građana!

I nastavljamo tim putem nakon 17. decembra, jer Srbija ne da neće stati, već će krupnim i stabilnim koracima ići ka daljem napretku i prosperitetu!