Autor: Informer.rs

28.11.2023.

15:16

Foto: informer.rs

Izbori 2024

Mirković (SNS): Vladimir Obradović masno lagao o svojoj biografiji

Saopštenje Mirkovića prenosimo u celosti.

Nakon što su se dva puta izgubili na putu do Grocke, pijuni Dragana Đilasa su ovaj put stigli tamo gde su krenuli, sa istim neistinama i praznim obećanjima.

Vladimir Obradović, bivši savetnik ministra Nenada Popovića, jeftinom demagogijom pokušao je da ubere koji politički poen i na taj način se iskupi kod gazde, jer je u sred kampanje obilazio London ali i masno lagao o svojoj biografiji.

Očigledno su ove i slične situacije i pre izbora dovele do kraja "ljubavi" između njega i kolege mu Dobrice Veselinovića pa se zajedno više ne pojavljuju ni na ovakvim performansima, već svako vodi svoju kampanju.

To je bilo i očekivano, jer gde su interesi ozbiljni, sposobnost mala a mržnja velika, sve je to normalno.

Pitanje koje se samo nameće jeste kako se uopšte Obradoviću može verovati kada laže za osnovne stvari poput biografije ili kako da mu bilo ko poveri glas kada za gradskog menadžera kandiduje čoveka koji je uhvaćen u krađi novogodišnjih paketića za decu.

Pre nego što nastavi sa praznim obećanjima neka odgovori na ova pitanja i neka svim roditeljima objasni, zašto je bio protiv besplatnih vrtića, udžbenika i vaučera za svu decu Beograda.

Kako se po svemu ugleda na gazdu Đilasa, uveren sam da odgovore nećemo dobiti ali je mnogo važnije, da ih građani znaju i da će na predstojećim izborima to i pokazati, nedvosmislenom podrškom listi Aleksandar Vučić-Beograd ne sme da stane.