Autor: Informer.rs

29.11.2023.

11:29

Foto: Miloš Rafailović

Izbori 2024

Sandra Božić žestoko odgovorila Ponošu: Čiju glavu traži NATO general?

Saopštenje Božićeve prenosimo u celosti.

Dok o novoj "Sablji" govori NATO general Zdravko Ponoš, ostaje jedino nejasno čiju glavu tačno traži. Ova kukavica dobro zna šta implicira i da je toj akciji prethodilo ubistvo premijera, a verujem da se danas krvoloci iz opozicije ne bi tu zaustavili.

Pozivanje na ubistvo političkih protivnika postao je folklor među samozvanim liderima opozicije, još onda kada su Aleksandru Vučiću poručivali ubistvo naslovnicama sa snajperom uperenim u grudi.

Srbija koju priziva Zdravko Ponoš jeste Srbija u vanrednom stanju i očigledno da im to predstavlja jedinu politiku koju mogu da ponude građanima.

Želja im je da nas vrate u vreme političke krize i nestabilnosti, ekonomski osiromašene i opljačkane zemlje. Haos je očigledno jedino stanje u kojem se ovi huškači i profiteri snalaze.

I ta "Sablja" koju Ponoš predlaže u najvećoj meri poslužila je za obračun sa političkim neistomišljenicima kroz zloupotrebu državnih institucija. A takvu Srbiju ostavili smo daleko iza nas, u najmračnijem delu njene prošlosti.

Videli smo i dobro znamo kakvu nam je zemlju ostavio bivši režim koji se sada grčevito opet bori za novi mandat pljačke, uništavanja vojske, rasprodaje državne imovine i komadanje srpske teritorije.

Danas se pojavljuju s idejom da nas vrate 20 godina unazad i prekinu sve ono što smo uspeli da uradimo u prethodnih 10 godina. Zato će njihova politika uvek biti okrenuta protiv rezultata i uspeha koje Srbija postiže.

Kako nam se ne bi ponovila ružna prošlost koja je uništila Srbiju, potrebno je da svi podržimo politiku Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića jer Srbija ne sme da stane.