30.11.2023.

15:14

Foto: Privatna arhiva

Izbori 2024

Malović: Izborni rezultat Zelenovića biće poražavajuć

"Posle više nego neuspešne organizacije “veličanstvenog skupa” u Šapcu Nebojša Zelenović glavni šabački drekavac se opet oglasio.


Da bi se oprao za potpuni fijasko svog skupa krenuo je da objašnjava kako su česte posete najviših državnih i stranačkih zvaničnika tom gradu uplašenost SNS-a za izborni rezultat. Zna drekavac dobro da je sinonim za strah on lično i da dolazak tih ljudi znači isključivo samo jedno a to je da se Šabac razvija brže nego ikada i da će njegov izborni rezultat biti više nego poražavajući.


Kolege su Zelenovića ponizile 72 mestom na poslaničkoj listi jer ga toliko otprilike cene a naprednjaci u Šapcu će ga dokusuriti 17. decembra.


Gradska vlast u Šapcu je za prethodne tri godine povratila ono što je Zelenović založio (kao recimo halu Zorka koja je sada u vlasništvu grada) i izgradila toliko da ni dokazani lopov Zelenović ne bi mogao da opljačka iako je majstor u tome. Neosuđeni kriminalac sa zastarelim delom vrednim pet milona eura.


Razumemo paniku Nebojše Zelenovića jer Dušan Petrović neće blagonaklono gledati na još jedan izborni poraz svog pulena u kojeg je izgleda uzalud investirao novac učeći ga kako se krade ali ne i kako se dobijaju izbori.


17. decembra Šabac neće stati jer Srbija ne sme da stane!
Živeo Aleksandar Vučić!
Živela Srbija" - saopštio je Malović.