01.12.2023.

13:31

Foto: Informer/ATA images

Izbori 2024

Opozicija besna! Funkcioner DS-a apeluje na Đilasa: Ne šaljite više Obradovića u emisije, držite ga sakrivenog do izbora!

Takozvana opozicija razočarana je Vladimirom Obradovićem i njegovim gostovanjem u emisijama, pa praktično je poručila: ne šaljite ga više u emisije!

Funkcioner DS-a Goran Radojev apelovao je na tajkuna Dragana Đilasa da drži kandidata za gradonačelnika sakrivenog do izbora, jer ukoliko se i dalje bude pojavljivao javno, nestaće im i ono malo podrške što su imali. 

Vladimir Obradović gostovao je u emisiji "Reč na reč" i pokazao svu "spretnost", "veštine" i "znanje" koje poseduje, pa su unutar opozicije morali da reaguju. 

"Posle večerašnje emisije "Reč na reč" imam samo jedan savet - nemojte više slati Vladimira Obradovića u duele, pogotovo ne ovako loše pripremljenog, ako zaista želite pobedu u Beogradu", napisao je Radojev. 

Informer

 

Zatim je usledilo pitanje jednog tviteraša: "A zašto? Objasnite". 

"Zato što sam odgledao emisiju - neubedljiv, bez jasnih predloga i rešenja, kritika nedorečena uz nekoliko neistina (o broju izgorelih autobusa!?)", odgovorio je Radojev. 

Informer

 

Neko od tviteraša je napisao da je verovatno imao i tremu i dodao da treba da ide pod hitno na neku obuku i pripremu, jer, kako navodi, valjda postoji neka "opoziciona" Akademija za "kadrove".

Informer

 

"Ovo večeras je baš jako, jako loše izgledalo", napisao je funkcioner DS-a.