Autor: Informer.rs

01.12.2023.

13:23

Foto: informer.rs

Izbori 2024

(VIDEO) Više dileme nema! Đilas potvrdio da će u koaliciju sa lažnim patriotama!

- Što se tice Beograda, ja sam ubeđen i siguran u to da će naša lista ubedljivo pobediti i da ćemo zajedno sa ostalim strankama moći da formiramo vlast u Beogradu. Što se tice Srbije, da se udružila ova nacionalna opozicija u jednu listu, ona bi imala vrlo solidan rezultat i sasvim sigurno bi bili u situaciji da možemo da formiramo tehničku vladu. Ovako ostaje da sačekamo ko će preci cenzus, ko neće i kako će se ti mandati podeliti - kazao je Đilas gostujuci na KTV Zrenjanin.

Ovim je Đilas otklonio svaku sumnju da su lažni desničari već dogovorili koaliciju sa onima koji smatraju da su Srbi počinili genocid u Srebrenici, što je teza koju zagovaraju mnogi sa Đilasove liste, da je nezavisnost tzv. Kosova „na stolu" i da ce Rusiji uvesti sankcije!

Iz izrečenog se jasno vidi da je tehnička vlada prozapadne opozicije i lažnih patirota već dogovorena, te da je svaki glas za Miloša, Milicu ili Boška zapravo glas za Dragana Đilasa, a samim tim i etiketiranje srpskog naroda kao genocidnog, nezavisno Kosovo i sankcije Rusiji.