01.12.2023.

19:27

Foto: informer.rs

Izbori 2024

Nikolić: Zelenović je ružna prošlost i za Srbiju i za grad Šabac

- Zbog javašluka Nebojše Zelenovića - život u Šapcu za vreme njegove vlasti je stao i zato su ga građani poslali tamo gde mu je mesto - a to je skrivanje iza suknje Viole fon Kramon i Marinike Tepić ili na povodac Dušana Petrovića i Dragana Đilasa, navodi Ivana Nikolić.

Informer

 

- Ovaj šabački mufljuz, kao i svi oni slični njemu kad više ne znaju šta će od muke, a naravno, kao i uvek, bez plana, programa i argumenata - počnu da pričaju o životnoj sredini, misleći da im ta tema “pristaje”, da su stručni za to. A stručni su samo za pljačkanje i razaranje. Kada je reč o gradu Šapcu, mornarica Zelenović treba da se postidi i da se u svakom javnom obraćanju izvinjava građanima Šapca za ono što im je uradio, a ne da izmišlja, laže i lupeta bez argumenata, sve u nameri da pokuša da nanese štetu Srpskoj naprednoj stranci i predsedniku Aleksandru Vučiću.

- Konačno, nakon odlaska sa vlasti kabadahije Nebojše Zelenovića grad Šabac je počeo da se razvija, da se puni budžet i naravno da se ljudima poboljšava kvalitet života. I zato bi ovaj dežurni megafon Dragana Đilasa i družine nasilnika i razbojnika da se dočepa fotelje u Šapcu i da ponovo prazni budžet, otera investitore i zaustavi život.

- Koliko ga građani podržavaju i koliko veruju u njegovu “politiku” govori i to da je na nedavno održanom skupu u Šapcu doživeo potpuni fijasko, pa kada su njegove gazde videle da mu i to ne ide za rukom, dobio je zadatak da se bavi otpadnim vodama. I to radi bezuspešno.

- Treba dosta vremena rukovodstvu grada Šapca, koje sprovodi program Srpske napredne stranke, i kome su građani dale poverenje, da otkloni sve posledice užasne politike lopova, izdajice i nasilnika Zelenovića, ali zahvaljujući velikoj podršci države, velikim i značajnim projektima, građani već osećaju boljitak.

- Za građane Šapca Zelenović je ružna prošlost, mufljuz i muljator, koji se obogatio na muci naroda, koji je išao i gazio po svojoj državi i žalio se po Evropi, kada je osetio da će ga građani poslati u prošlost. Ne želi dobro Srbiji, na istom je zadatku kao banda sa kojom je okupljen, žele od naše države da naprave lak plen, i da za to dobiju nagradu od svojih mentora.

- Ali, građani Šapca i građani Srbije neće dozvoliti da se ovo zlo vrati i da nam uništi živote. Narod u Srbiji želi mir, želi sigurnost, stabilnost, želi više puteva, želi unapređeni zdravstveni sistem, više škola, vrtića, fabrika i radnih mesta, a to jedino može da obezbedi predsednik Aleksandar Vučić, zato Srbija ne sme da stane! - zaključuje Nikolić.