06.12.2023.

17:00

Foto: Zoran Sinko

Izbori 2024

To ne smemo dozvoliti! Božić: Zelenović i Ðilasova bulumenta žele da zaustave Srbiju!

Ovo u svom saopštenju ističe Sandra Božić, član Predsedništva Srpske napredne stranke. 

Božićkino saopšenje prenosimo u celosti.

''Zelenovićeva želja je izgleda da se ponovi scenario u kojem pale i razbijaju Skupštinu Srbije, a sve to da se po svaku cenu i preko prolivene krvi dođe na vlast. 
 
Političkim lešinarima kakvi se sada nalaze u opoziciji, to predstavlja jedini plan i program, ne bi li nas ponovo svojim pljačkanjem doveli na ivicu bankrota, rasparčali srpsku teritoriju, a Srbe žigosali kao genocidan narod. Danas se isti taj Zelenović vraća u ulogu kandidata za gradonačelnika Šapca ne bi li sa svojim političkim mentorom i osvedočenim lopovom Dušanom Petrovićem opustošio budžet grada. Videli smo prethodnih dana da lista opozicije građanima Srbije nudi narkomane, alkoholičare, lopove, lažove, dok se u taj profil Nebojša Zelenović izvanredno uklapa sa biografijom lokalnog razbojnika koji je opljačkao kasu grada za 5 miliona evra, kao i malverzacijama sa sportskim udruženjima i kupovinom glasova. Suštinu politike Zelenovića i Đilasove bulumente videli smo u kratkom filmu koji je njihov saborac Đorđe Miketić nasnimio, obznanivši vrednosti za koje se svi oni zalažu.
 
Кažu da pobednički tim ne treba menjati, zato se Đilas i odlučio da Zelenovića gurne u trku za Šabac ne bi li političkim mahinacijama zajahao državne jasle i gradski budžet. Ne smemo dozvoliti Srbiju o kojoj Zelenović mašta, jer će tada deca svih njihovih političkih neistomišljenika postati legitimna meta, baš kao što je porodica Aleksandra Vučića meta njihovih svakodnevnih napada; dok će Srbiju pretvoriti u svoj plen. Zato je bitno da 17. decembra pokažemo šta mislimo o njihovoj nameri da zaustave Srbiju i vrate je u mračna vremena za koja su odgovorni. I zato Srbija ne sme da stane'', piše u saopštenju.