Autor: Informer.rs

06.12.2023.

21:45

Foto: printscreen

Izbori 2024

Terzić: Jovanović se samoponižava i dodvorava svom šefu Đilasu

"Shodno tome, spremno se Jovanović priključio i drugosrbijanskoj ekipi slučajnih Srba iz Beograda, i kako to obično sleduje podržao "ProGlas" i stao rame uz rame sa onima koji svoje stavove ravnaju isključivo prema stavovima političkog Sarajeva, Zagreba i neretko Aljbina Kurtija.

Mada to i nije neko preveliko iznenađenje s obzirom da su u udruženom autošovinističkom poduhvatu Jovanović i Majić svojevremeno oslobađali Aljbina Kurtija, braću Mazreku, Fljoru Brovinu i pripadnike Gnjilanske grupe. Dakle, najgore teroriste optužene za najmonstruoznije zločine počinjene nad srpskim narodom na KiM. U principu, sudeći po tome, sasvim je jasno zbog čega su i jedan i drugi najveći mezimci stranih i srbofobnih ambasada, i da su i sada na istom zadatku, koji podrazumeva borbu za više stranog uticaja, Šolakovu frekfenciju i Đilasov džep.

I nema tu nikakvih ideoloških principa o kojima redovno govori Miloš Jovanović, čime pokušava da napravi zamku i prevaru za nacionalno opredeljene birače. Sve što Miloš Jovanović sprovodi, nacrtao je otporaški i dosovski kadar Srđa Popović u svom delu "Mustra za revoluciju". I vratio se Jovanović svome dosovskom jatu i pokazao svoje pravo lice, lice lažnog patriote koji je spreman da se udruži sa onima koji bi da sruše spomenik Stefanu Nemanji i kojima smeta što je Beograd, zahvaljujući Vučiću konačno postao srpski i što više nije jugoslovenski. 

Preostalo mu je još samo da krene da piše za "Peščanik" i da citira Latinku Perović i Radomira Konstantinovića, i naravno da uz Bjelogrlića pljuje po Srbiji iz Sarajeva i Zagreba kako bi se dodvorio i njihovoj čaršiji, i drugosrbijanskoj eliti, samo da bi bio primljen u to društvo, koje Srbe smatra genocidašima i koje bi sutra uvelo sankcije Rusiji. Svakako na dobrom je putu da i taj antisrpski krug zatvori. Zato je od suštinske važnosti da građani ne nasednu na šarene laže udružene pete i šeste kolone koju su ujedinili stranci, a koje zajedno predvode Đilas i Jovanović. Najvažnije je da građani Srbije budu svesni da je glas za Miloša Jovanovića glas za Đilasa i ostale slučajne Srbe, koji bi se zarad malo pažnje iz stranih ambasada, odrekli Kosova i Metohije, Republike Srpske, uveli Srbiju u NATO i proglasili nas genocidnim narodom", stoji u saopštenju.