09.12.2023.

12:56

Foto: SNS

Izbori 2024

Nikolić: Životne odluke i izbore Miketića smo videli

Saopštenje Milice Nikolić prenosimo u celosti:

- I ponovo je potrebno, tajkunskoj štetočini, Đilasu, ponoviti - Miketić je sa svojim drugarima šmrkao kokain, bludničio, to plaćao od poslaničke plate, dakle novcem građana Srbije, snimao se i sam objavio eksplicitne scene na svojim društvenim nalozima. Nije Vučić, nego Miketić!

Ponovo je potrebno ponavljati sve dok tajkunska baraba ne shvati da to što i dalje pokušava da za sve što mu padne na pamet okrivi predsednika Vučića, neće proći!

Životne odluke i izbore Miketića smo videli, kao i većine onih koji se nalaze na Đilasovoj listi i koji licemerno govore o nasilju, a upravo da budu nasilnici, odluka je većine.

A na građanima je odluka 17.12., da li će Srbiju prepustiti rukama tajkuna i nasilnika ili će Srbija nastaviti da korača, podignute glave, u sigurnu budućnost, vođena predsednikom Vučićem.

A građani dobro znaju, dok je bila u rukama tajkuna, bila je opustošena, opljačkana i slomljena. I dobro znaju da bi je takve scene sačekale ponovo, koliko od 18. decembra, ako bi glodari iz bivšeg režima ponovo bilo šta odlučivali.

A kada o "kriminalnim aktivnostima" govori onaj koji je sam prijavio da je stekao 619 miliona evra, dok je bio na vlasti, a uz to preti "sudovima", "sudijama", onda je svakom normalnom čoveku potpuno jasno kakav kriminal od države i pravosuđa je bivši režim stvorio do 2012. godine.

Zbog toga, najvažnije je šta građani odluče 17. decembra. I najvažnije je da takva prošlost ostane u prošlosti, jer Srbija ne sme da stane! - istakla je Nikolić.