Autor: Informer.rs

09.12.2023.

16:54

Foto: printscreen

Izbori 2024

(VIDEO) Taster opozicija! Evo kako đilasovci i lažne patriote idu u zapadne ambasade po instrukcije

Na društvenim mrežama pojavio se snimak koji detaljno prikazuje kako su đilasovci i lažne patriote zajedno išli u zapadne ambasade po instrukcije za političko delovanje, koje se mahom svodi na napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Tako je Boško Obradović imao sastanak sa američkim ambasadorom 11.6.2019, dok je 3.7. iste godine bio na prijemu u Ambasadi SAD.

Takođe, službenici Ambasade SAD posetili su Miloša Jovanovića u prostorijama njegove stranke 3.11.2023. godine, a istog dana Jovanovića su posetili i službenici Ambasade Velike Britanije.

Zanimljivo je da je istog tog dana lider Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić, koji je deo Đilasove koalicije „Srbija protiv nasilja", bio u Ambasadi Francuske.

Marinika Tepić, potpredsednica SSP, 11.12.2021. sa grupom opozicionara prisustvovala je večeri u Ambasadi SAD u Zagrebu.

Funkcioner Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović otkrio je 11.7.2020. godine kako je protekao sastanak sa američkim ambasadorom i američkim zvaničnicima kome su prisustvovali, kako je naveo, Đilas, Boško Obradović, Zdravko Ponoš i Lutovac.

- Prva rečenica: „Guys, what can we do to help you? I sad kreće. Šta možemo da uradimo da vam pomognemo? - precizirao je Trifunović.

Postavlja se pitanje kako su to Amerikanci pomogli opozicionarima u Srbiji? Ili, još važnije, šta je opozicija dala ili obećala zauzvrat? Šta je to što je Vučić odbio da im da? Detaljnije pogledajte u snimku iznad.