Autor: Informer.rs

13.12.2023.

08:55

Foto: sns

Izbori 2024

Taj je muljao gde je stigao! Nevena Đurić žestoko o Aleksiću: Drpisao je, bez ustručavanja!

Saopštenje Đurićeve koje je objavila Srpska napredna stranka prenosimo u celosti.

Sudski overena lažovčina iz Trstenika Miki Aleksić, u periodu dok je gospodario Trstenikom, stavio je okove, zarobio opštinu  i sve njene građane.

Na identičan način su njegovi stranački saborci pustošili ostale delove naše Srbije!

Baš tome su naši ljudi rekli - dosta! Još pre 11 godina!

Gore od najgoreg je ono što je on radio sa svojim tastom, trstenička hobotnica je izvlačila narodne pare, čerupala opštinski budžet i unapređivala samo svoje resurse! Malverzacijama i marifetlucima secikese iz Trstenika - nikada kraja!

Taj je muljao gde je stigao!

Čak su u Mesnim zajednicama opštine Trstenik evidentirani troškovi potrošnje goriva iako one uopšte nisu imale automobile.

Drpisao je bez ustručavanja, po sistemu - sve za druga: firme njegovog ortaka radile su na gasifikaciji Trstenika i pri tome su cene izvedenih radova firme "Boss construction"  bile daleko veće od tržišne i stvarne vrednosti posla.

I tada se igrao sa našim građanima, trgovao njihovim životima i mastio se  a da - ni trepnuo nije!

Licemer i padavičar iz Trstenika je čak i subvencije od države iskoristio, za kupovinu traktora, a danas na sva usta "baca drvlje i kamenje" na tu istu državu!

Pljuje je, ali novac uredno uzima kad god mu se za to ukaže prilika!

Jednom lopov - uvek lopov!

Baš sve o čemu ovakav stvor, koji pati od kompleksa više vrednosti i ima nerealno visoko mišljenje o sebi, govori je - samo pusta priča!

E, ovakvi ološi bi nam Srbiju zaustavili: oni bi se besomučno bogatili, bivali sve bogatiji, a narod sve tužniji i siromašniji!

E, zato u nedelju glasamo i biramo da Srbija ne stane! To nam obezbeđuje samo lista pod rednim brojem 1."Aleksandar Vučić - Srbija neće da stane."