13.12.2023.

16:32

Foto: printskrin/informer tv

Izbori 2024

Mi ne delimo ljude na elitu i seljake, već na ljude i neljude! Ristivski jasan: Srbija je ozbiljna država, a na njenom čelu je ozbiljan čovek!

Ristovski je istakao je da je rođen na vojvođanskoj zemlji, a da su ljudi iz tog kraja otvorenog uma i raširenih ruku za sve. 

- Nisam znao da je ovde uslov da bi se ovde govorilo da imaš neke veze sa Vojvodinom. Sad vidim što su me zvali, ja sam rođen u Novom Sadu, živeo u Ravnom Selu, a završio učiteljsku školu u Somboru. Tamo odakle je najveći i najbolji košarkaš na svetu Nikola Jokić. Ovi su se mnogo prepali kad su videli da Nikola igra u našem timu, malo su im se noge odsekle, udario Nikola rampu - rekao je Ristovski i dodao:

- Rođen sam na vojvođanskoj zemlji, a mi Vojvođani smo bili otvorenog uma i raširenih ruku za sve, budimo i sad takvi. Mnogi glumci i umetnici ne smeju javno da daju podršku našem predsedniku, da ne bi bili izloženi linču agresivne manjine i njihovih medija. Napadaju i mene, ali ja ih se ne bojim. Iza mene stoji moje delo. Iza sebe imam 80 i više filmova, serija, nagrade na svetskim festivalima na koje su oni dolazili samo kao turisti. Mi ne delimo ljude na elitu i seljake, već na ljude i neljude. Srbija je ozbiljna država, a na njenom čelu je ozbiljan čovek. Zahvaljujući Vučiću, Srbija ide napred. Srbija neće stati, živela Srbija!